Wie zijn wij

Ruim 15 jaar geleden heb ik de liefde voor het cosmetica-vak ingeruild voor de liefde van mijn leven. Zo ben ik terecht gekomen in Enschede. De liefde van mijn leven is er nog steeds en ik heb Twente leren kennen als een prachtige omgeving met oog voor de natuur en voor elkaar.
Hoe mooi is het als je, jaren later, alsnog je droom kunt laten uitkomen, een eigen Beauty Lifestyle Shop. Ik vond een mooi pand aan de Haverstraatpassage, één van de oudste en gezelligste winkelstraten van Enschede met voornamelijk zelfstandige ondernemers.
Ik hoop u, samen met mijn team, te verwelkomen bij:
Homeostase - by Brigitte -, de Beauty Lifestyle Shop waar je terecht kunt voor lichaamsverzorging, home care, huidverbetering die wordt ondersteund door de behandelingen in onze salon, make-up, tassen, sjaals en sieraden.

 Tot ziens,
Brigitte

Social Media