Janzen

De rustieke geuren van JANZEN zijn een aanvulling voor ieder huis en zorgen voor een ontspanning van lichaam en geest.
JANZEN zoekt over de hele wereld naar de allerbeste ingrediënten. Zoals heerlijke oliën en geuren uit Grasse, de parfumstad in het zuiden van Frankrijk. Er zijn tien unieke JANZEN parfums. Met ieder een eigen karakter die lichaamsverzorging en home care tot pure moments op happiness maken.

Verwen jezelf, geniet samen of geef het Janzen-gevoel cadeau. HL - always active -

De slogan zegt het al; altijd actief. Dat is wat de werkstoffen van HL beloven en doen. Er wordt gewerkt op basis van peelings afgestemd op het huidtype in samenwerking met fruitzuren. In de HL-lijnen worden diverse huidproblemen aangepakt; fijne lijntjes, vochthuishouding, acné en de gevolgen ervan, couperose, teint. 
HL belooft huidverbetering pur sang. Kom gerust langs voor advies of een behandeling in onze salon. 


Rosa Graf

Rosa Graf haalt het beste in je huid naar boven.
Geen enkel gezichtsverzorgingsproduct kan je huid beschermen tegen het natuurlijke verouderingsproces. Maar ze kunnen er wel voor zorgen dat het proces van ouder worden wordt vertraagd; mits op de juiste manier gebruikt.
Werken met eerlijke huidverzorgende & huidverbeterende cosmetica op basis van puur plantaardige ingrediënten, dat is de missie van Rosa Graf met als doel: mooi oud worden op een natuurlijke manier. Malu Wilz

 MALU WILZ cosmetica, opgericht door een Duitse topvisagist biedt kwalitatieve make-up producten aan met een zeer modern kleurassortiment.  
Producten gebaseerd op de laatste trends en designs die de schoonheid van ieder individu willen benadrukken. De stijlvolle verpakkingen geven een luxe uitstraling aan de producten. 
MALU WILZ biedt naast een standaard collectie ook  modieuze trendkleuren aan. Dit najaar kun je kennis maken met mooi pallet van warme kleuren Day Time of Date time, waar kies jij voor?

LOT83

Zonder sjaal is je nek zo kaal. Stijlvol en trendy, zo laten de sjaals van LOT83 zich het beste omschrijven. Van casual tot gekleed, van modern tot klassiek. LOT83 heeft het allemaal.
Door de mooie lus kun je de sjaal op diverse manieren dragen. 

Accesoires

Om de look "af te maken" hebben wij diverse sieraden van FUSHI, BIBA en VRESHI, unique glassart.
Stijlvolle unieke handgemaakte glazen hangers en ringen. Alleen te verkrijgen bij Homeostase - by Brigitte - en gemaakt door een plaatselijke ondernemer. 
Daarnaast hebben wij een wisselende tassencollectie, passend bij het seizoen en zij wij verkooppunt van I'm Dutch.

Always accesoirize like it's the best day of your life......