Janzen

De rustieke geuren van JANZEN zijn een aanvulling voor ieder huis en zorgen voor een ontspanning van lichaam en geest.
JANZEN zoekt over de hele wereld naar de allerbeste ingrediënten. Zoals heerlijke oliën en geuren uit Grasse, de parfumstad in het zuiden van Frankrijk. Er zijn tien unieke JANZEN parfums. Met ieder een eigen karakter die lichaamsverzorging en home care tot pure moments op happiness maken.

Verwen jezelf, geniet samen of geef het Janzen-gevoel cadeau. Shop online of in onze winkel.HL - always active -

De slogan zegt het al; altijd actief. Dat is wat de werkstoffen van HL beloven en doen. Er wordt gewerkt op basis van peelings afgestemd op het huidtype in samenwerking met fruitzuren. In de HL-lijnen worden diverse huidproblemen aangepakt; fijne lijntjes, vochthuishouding, acné en de gevolgen ervan, couperose, teint. 
HL belooft huidverbetering pur sang. Kom gerust langs voor advies of een behandeling in onze salon. 

Malu Wilz

MALU WILZ cosmetica, opgericht door een Duitse topvisagist biedt kwalitatieve make-up producten aan met een zeer modern kleurassortiment.  
Producten gebaseerd op de laatste trends en designs die de schoonheid van ieder individu willen benadrukken. De stijlvolle verpakkingen geven een luxe uitstraling aan de producten. 
MALU WILZ biedt naast een standaard collectie ook  modieuze trendkleuren aan. Dit najaar kunt u kennis maken met mooi pallet van warme kleuren gebaseerd op diverse bessen; Berry Tales.

Booming Bags

Uniek in zijn soort, dat is BOOMING BAGS. Tassen voor diverse doeleinden, portemonnees, riemen en sleutelhangers gemaakt van leftovers en gerecycled materiaal. Ieder exemplaar is van hoge kwaliteit en fairtrade.  BOOMING BAGS draagt door haar werkwijze bij aan een beter milieu.

LOT83

Zonder sjaal is je nek zo kaal. Stijlvol en trendy, zo laten de sjaals van LOT83 zich het beste omschrijven. Van casual tot gekleed, van modern tot klassiek. LOT83 heeft het allemaal.
Door de mooie lus kun je de sjaal op diverse manieren dragen. 

Sieraden

Om de look "af te maken" hebben wij diverse sieraden van FUSHI, BIBA en VRESHI, unique glassart.
Stijlvolle unieke handgemaakte glazen hangers en ringen. Alleen te verkrijgen bij Homeostase - by Brigitte - en gemaakt door een plaatselijke ondernemer.